DARKO history: сайт на Иван Янев за история и не само.


Мото на сайта: Учението без разсъждение е безполезно,
а разсъждението без учение - опасно.
Конфуций


Бърза навигация


Съдържание на страницата

Раздел: Автори

Кратки биографични данни за авторите, чиито произведения са публикувани на този сайт. Данните им са във вид, предоставен от самите автори и поместени тук след тяхното изрично съгласие.

photo

Мариана Тинчева Еклесия

Мариана Тинчева е родена на 28 януари 1950 г. в Плевен. Тя приема, че денят на второто й рождение е 8 януари 1994 г., когато чрез няколко чудеса Бог й разкрива съществуването Си по начин, по който рядко се проявява. От март същата година Мариана приема духовно име Еклесия, което означава църковна. Завършила е Богословския факултет на СУ "Св. Климент Охридски", паралелно с него и специалност "Основи на дипломацията" към Свободния факултет на СУ. Авторка е на седем книги (проза и поезия) и пет самостоятелни изложби с авторски пластики от дърво и бронз. Петата й изложба в арт-галерия "Труд" през 1991 г. беше наречена "Цялата слава за Бога", а последната й стихосбирка, издадена през 2003 г. е озаглавена "За Тебе, Господи!" В предговора към изданието Георги Константинов пише за авторката и нейните откровения: "Възприемам тези послания не само за религиозни, а за проникновено етични, които осветяват пространството на нашия морал."

Мариана Еклесия пише на богословска тематика в много вестници и списания; участвала е в телевизионни и радиопредавания. Гореща тема на нейното публицистично перо е влиянието на свободните медии върху поведението на гражданите и морала на младите хора. В тази своя разработка тя доказва с примери и анализи, че разкрепостени и атрактивно-комерсиални, медиите много често въздействат негативно върху морала и традициите на националната ни култура.

e-mail: marecclesia_e [@] mail [.] bg
GSM: 0887 321 301

Информацията е взета от www.bezmonitor.com

Премини към публикациите от този автор.


Навигация чрез Основно меню